Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

El Saló Internacional de la Logística (SIL) torna al juny del 2022 després de dos anys d’absència

ACN Barcelona.-El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha anunciat aquest dimarts la celebració de la 22a edició del Saló Internacional de la Logística (SIL) del 31 de […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha anunciat aquest dimarts la celebració de la 22a edició del Saló Internacional de la Logística (SIL) del 31 de maig al 2 de juny de 2022, després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia de coronavirus. La principal trobada del sector logístic al Sud d’Europa i el Mediterrani presenta un nou logotip, reforça el seu compromís amb la innovació, el networking i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i integra l’eDelivery Barcelona –última milla i entrega en comerç electrònic- dins de la seva oferta. En aquest sentit, el SIL 2022 ha creat una aplicació que facilitarà la transmissió de dades entre expositors i visitants només amb escanejar els corresponents codis QR.

Així mateix, el networking se seguirà fomentant mitjançant un ‘speed dating’ que permetrà mantenir més de 5.000 reunions ràpides entre empreses del sector. “Seguim apostant per la logística amb l’organització de l’única fira que des del 1998 reuneix a tota la cadena de subministres i que s’ha consolidat com el referent del sector, així com la trobada anual líder al sud d’Europa i el Mediterrani”, ha assenyalat el delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro. En aquesta edició, el SIL 2022 aposta per reforçar el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. A més d’estar representats al Congress, s’utilitzaran materials sostenibles per a la construcció dels estands i es lliurarà el premi a l’empresa amb millors pràctiques sostenibles i a l’empresa carregadora amb millors pràctiques. Igualment el SIL 2022 integra dins de la seva oferta l’eDelivery Barcelona que comptarà amb una zona d’exposició dedicada a l’última milla i a l’entrega en el comerç electrònic.El SIL 2022 potenciarà també la seva àrea de coneixement i la innovació a través de l’Startup Innovation Hub i seguirà comptant amb la primera acceleradora firal del sector logístic que assolirà ja la seva tercera edició, a més de lliurar també el premi a la millor innovació de la fira. “En aquesta nova edició, la innovació tindrà un component més important que mai. En els últims dos anys la logística ha adquirit un major pes en l’economia global i en aquesta primera edició després de l’arribada de la covid-19 volem reforçar el nostre paper com a pont internacional de negocis entre Europa, l’Amèrica Llatina i els països del Mediterrani”, ha conclòs Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de SIL.