Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

El Saló Eròtic de Barcelona torna després de tres anys aturat per la pandèmia

ACN Barcelona – El Saló Eròtic de Barcelona torna aquest any després de tres anys aturat per la pandèmia. Tindrà lloc entre el 16 i el 19 de juny al […]

Agències 20/05/2022

ACN Barcelona – El Saló Eròtic de Barcelona torna aquest any després de tres anys aturat per la pandèmia. Tindrà lloc entre el 16 i el 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d’Hebront. En un comunicat, els organitzadors han reivindicat que el saló pretén normalitzar els cossos no normatius i l’eròtica sexual a través d’una extensa programació comissariada per dones. Entre les novetats hi ha un espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre educació sexual o una zona dedicada a l’art eròtic. A més, es crearà un espai més íntim i reservat per al porno en directe. Pel que fa a la vessant educativa, hi haurà 120 accions formatives impartides per dones. En total hi haurà més de 350 activitats al llarg dels quatre dies.

Entre les activitats hi haurà una zona de tantra, un ampli mercat de productes eròtiques i un espai amb il·lustracions, escultures, fotografies i altres representacions artístiques vinculades amb la sexualitat i l’eròtica.

Hi haurà més de 120 hores de shows en directes amb una mirada “inclusiva, feminista i reivindicativa de la normalització dels cossos diversos”, diu el saló.