Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

El Saló Eròtic de Barcelona torna després de 3 anys

ACN Barcelona – El Saló Eròtic de Barcelona celebrarà la seva 29a edició del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron de Barcelona. Després de tres anys […]

Agències 12/04/2022

ACN Barcelona – El Saló Eròtic de Barcelona celebrarà la seva 29a edició del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron de Barcelona. Després de tres anys sense poder-se celebrar degut a la crisi sanitària de la Covid-19, torna renovat i adaptat a les noves realitats, seguint l’aposta per la feminització que ja va començar en les seves últimes edicions. Els organitzadors han remarcat que el saló d’enguany reivindica la “normalització de l’eròtica sexual i l’acceptació dels cossos no normatius, en un extens programa, divers, inclusiu i revolucionari”.

Una de les novetats destacades d’enguay seran la creació d’un nou espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre sexualitat o un espai artístic d’art eròtic que comptarà amb il·lustracions, pintures, fotografies i altres peces, instal·lacions i representacions artístiques vinculades amb l’eròtica. 

Una altra de les grans novetats del Saló serà que el porno es veurà en espais més íntims i reservats i serà el públic qui decidirà quins vol anar a veure.

La nova imatge del festival ha estat creada per la dissenyadora Marina Salazar, coneguda recentment per l’icònic pit que va dissenyar per a l’actuació de Rigoberta Bandini en la passada edició del Benidorm Fest. 

L’esdeveniment també comptarà amb una un ampli mercat de productes eròtics, exposicions, presentacions de llibres, un espai de tatuatges i una còmoda zona gastronòmica.