Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El Rosal de Tàrrega calcula vendre unes 15.000 roses de galeta per Sant Jordi

ACN Tàrrega.-L’obrador social de galetes El Rosal de l’Associació Alba de Tàrrega calcula vendre unes 15.000 roses de galeta per aquest Sant Jordi. D’aquesta manera preveuen recuperar vendes després de […]

Avatar
Agències 13/04/2021

ACN Tàrrega.-L’obrador social de galetes El Rosal de l’Associació Alba de Tàrrega calcula vendre unes 15.000 roses de galeta per aquest Sant Jordi. D’aquesta manera preveuen recuperar vendes després de l’edició de l’any passat marcada pel tancament a causa de la pandèmia. La responsable de l’obrador, Núria Cendoya, ha explicat que han posat “èmfasi” en enfortir la massa de la galeta perquè sigui més cruixent i resistent a l’hora de ser transportades. I es que les roses de xocolata del rosal també es poden encomanar online i a banda de distribuir-se per tot Catalunya també arriben a diferents punts d’Europa i els EUA. Els seus impulsors destaquen que són “úniques” perquè estan fetes a mà i per persones amb “històries de superació molt potents”.

A poc més d’una setmana per Sant Jordi, Núria Cendoya ha explicat que estan fent una “bona campanya” a diferència de la de l’any passat, quan les vendes van baixar molt a causa del confinament. Es nota que la gent té ganes de sortir, regalar i celebrar, ha destacat, per la qual cosa s’han fixat l’objectiu d’arribar a vendre unes 15.000 roses. Enguany han volgut treballar per enfortir la massa de la galeta perquè sigui més curixent i resistent a l’hora de transportar. Aquesta massa està feta amb aigua, farina, oli vegetal, sucre, mantega i un producte secret que no es pot revelar. De fet, és la mateixa massa que la dels productes estrella de l’obrador, els Arrugats, els Vanos i els Cubanitos. Per acabar la rosa, es banya amb una xocolata que després s’endureix. Una altra de les novetats és la campanya online, que després de l’èxit de l’any passat amb més de 1.500 comandes, aquest any s’ha apostat per fer un pack més sostenible, amb material reciclable que incorpori el mínim possible de plàstic. Així mateix, l’entrega es fa amb una empresa social de missatgeria que la darrera milla fins al destí la fa amb una bicicleta elèctrica.L’obrador ha reforçat amb dues persones més l’equip per fer front a tota la sol·licitud de comandes. Ja estan a ple rendiment encaixant el producte per fer-lo arribar a moltes empreses que l’han demanat i que a més a més poden personalitzar amb frases o el seu logotip l’embolcall de la rosa. Amb més de 7 anys, la rosa de galeta del Rosal està més que consolidada a tot Catalunya i ara també n’envien a diferents punts d’Europa i fins i tot als EUA.