Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El Rei visita la incubadora d’impressió 3D a la Zona Franca en el segon acte que fa a Barcelona

ACN Barcelona.-El rei Felip VI ha visitat la incubadora d’impressió 4D al Consorci de la Zona Franca de Barcelona un any després de la seva inauguració en el segon acte […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Barcelona.-El rei Felip VI ha visitat la incubadora d’impressió 4D al Consorci de la Zona Franca de Barcelona un any després de la seva inauguració en el segon acte que fa a Barcelona. El delegat de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha sigut l’encarregat d’ensenyar les instal·lacions al monarca, un any després de la seva inauguració. Felip VI ha estat acompanyat també del president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. Abans, el Rei ha entregat els premis de la BNEW en un acte sense representació de la Generalitat i on tampoc hi ha assistit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Els voltants de l’estació de França, on s’ha fet l’entrega, s’ha omplert de protestes contra la visita reial.

La visita s’ha produït a porta tancada, ja que no s’ha permès l’entrada de l’entrada de periodistes.Felip VI ha tornat a Barcelona després de la polèmica pel veto del govern espanyol a la seva presència a l’acte de lliurament dels despatxos als nous jutges el passat 25 de setembre. En aquesta ocasió ho ha fet de la mà del president espanyol a una Estació de França flanquejada per fortes mesures de seguretat. L’arribada del monarca i del president espanyol també ha coincidit amb la declaració de l’estat d’alarma per la situació epidemiològica descontrolada de la Comunitat de Madrid, territori on resideixen tots dos.