Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

El Regne Unit treu les Illes Balears de la quarantena obligatòria

ACN Barcelona.-El govern britànic ha sumat les Illes Balears a l’anomenada llista verda de viatges . Això vol dir que, a partir de la setmana que ve, els britànics que […]

Agències 24/06/2021

ACN Barcelona.-El govern britànic ha sumat les Illes Balears a l’anomenada llista verda de viatges . Això vol dir que, a partir de la setmana que ve, els britànics que viatgin a l’arxipèlag no hauran de fer deu dies de quarantena en tornar. Així ho ha anunciat el ministre de Transport del Regne Unit, Grant Shapps, aquest dijous a través de les xarxes socials. La mesura entrarà en vigor el 30 de juny, dia en què també s’inclourà a la llista de destins segurs Malta i Barbados, entre altres territoris. Fins ara les Balears estaven a la “llista ambre”, que suposava que els turistes que hi viatjaven, a més de la quarantena, havien de pagar tres testos de coronavirus, un abans d’embarcar a l’avió de tornada i dos més en tornar al Regne Unit.

La decisió no afecta cap altre territori de l’Estat, ni tan sols les Canàries. Tant a les Balears com a Malta el nombre de casos és molt més baix que al Regne Unit, afectat per l’impacte de la variant delta.