Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El Regne Unit autoritza l’ús de la vacuna de Pfizer-Biontech contra la covid-19

ACN Brussel·les.-El Regne Unit ha autoritzat l’ús de la vacuna de Pfizer-Biontech contra la covid-19. Així ho ha anunciat el govern britànic aquest dimecres després de rebre l’examen positiu de […]

Agències 02/12/2020

ACN Brussel·les.-El Regne Unit ha autoritzat l’ús de la vacuna de Pfizer-Biontech contra la covid-19. Així ho ha anunciat el govern britànic aquest dimecres després de rebre l’examen positiu de l’Agència Reguladora de Medicaments del Regne Unit (MHA, per les seves sigles en anglès). Es converteix així en el primer país al món en donar llum verda a aquesta vacuna. Segons el regulador britànic, la vacuna compleix amb els “estrictes estàndards de qualitat, seguretat i efectivitat”. “La vacuna es distribuirà en les pròximes setmanes”, ha avançat el govern de Boris Johnson. El Regne Unit preveu vacunar primer els grups de risc com personal sanitari, persones grans i amb patologies que els fan vulnerables.

A la Unió Europea el regulador espera donar la seva opinió sobre la vacuna de Pfizer-Biontech com a màxim el 29 de desembre.