Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

El regidor de Vila-seca Josep Forasté rellevarà Pau Ricomà com a diputat d’ERC a la Diputació

ACN Tarragona.-El portaveu del grup municipal de Decidim Vila-seca-Acord Municipal a l’Ajuntament de Vila-seca, Josep Forasté, rellevarà l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, com a diputat a la Diputació de Tarragona. […]

Avatar
Agències 11/06/2020

ACN Tarragona.-El portaveu del grup municipal de Decidim Vila-seca-Acord Municipal a l’Ajuntament de Vila-seca, Josep Forasté, rellevarà l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, com a diputat a la Diputació de Tarragona. Després que Ricomà hagi renunciat al càrrec per dedicar-se al “100%” a la ciutat, Forasté és la persona proposada per l’executiva regional d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona per convertir-se en nou diputat, d’acord amb la llista de representants suplents per a l’ens territorial. El llistat es va aprovar abans de la constitució de la nova Diputació, en la qual ERC governa i ostenta la presidència amb Noemí Llauradó, després d’aconseguir-hi onze representants.

Josep Forasté Casas, nascut a Vila-seca el 1973, és regidor a l’Ajuntament des del 2015. Graduat en Administració i Direcció d’Empreses, combina la seva tasca professional amb la política local i, des de l’any passat, amb el càrrec de secretari de Transició Ecològica de la Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona.