Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El regidor de Sant Adrià que feia pagaments a un clan de la Mina recorrerà la sentència i en manté en el càrrec

ACN Sant Adrià de Besòs.-El regidor de Sant Adrià de Besòs condemnat a nou anys d’inhabilitació per fer pagaments irregulars a un clan de la Mina, Juan Carlos Ramos, recorrerà […]

Avatar
Agències 19/10/2020

ACN Sant Adrià de Besòs.-El regidor de Sant Adrià de Besòs condemnat a nou anys d’inhabilitació per fer pagaments irregulars a un clan de la Mina, Juan Carlos Ramos, recorrerà la sentència i mantindrà el seu càrrec com a regidor de l’Ajuntament, segons han confirmat a l’ACN fonts del consistori i del PSC. Tot i que el partit el té suspès de militància i apartat dels càrrecs orgànics, l’agrupació local dona suport al recurs judicial de Ramos i al fet que continuï com a regidor al consistori fins que la sentència no sigui ferma. Ramos és actualment segon tinent d’alcalde de Ciutadania i Serveis a la Persona, responsable de les àrees d’Esports i Cultura.

L’Audiència de Barcelona ha donat a conèixer aquest dilluns la sentència d’inhabilitació de Ramos per haver pagat diners a un patriarca gitano del barri de la Mina per vigilar irregularment pisos socials. El contracte el tenia formalment una altra empresa de seguretat, que quan cobrava del Consorci de la Mina pagava a un tercer i aquest era qui derivava els diners al clan. L’operació tenia l’aval del regidor.