Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El regidor cessat de Sabadell Jesús Rodríguez denuncia a fiscalia les presumptes irregularitats del govern local

|

- Publicitat -

ACN Sabadell – El regidor cessat de Sabadell Jesus Rodríguez ha presentat una denuncia la a fiscalia perquè investigui les irregularitats que va assegurar que podien haver comès el govern local. En un comunicat, qui va ser tinent d’alcalde de Marta Farrés acusa l’executiu local d’obstruccionista al no donar suport a la creació d’una comissió d’investigació per abordar els contractes amb l’empresa concessionària de la recollida de la brossa, Smatsa, i de l’aparcament de la plaça Doctor Robert, Saba. De la mateixa manera, retreu que el consistori no ha traslladat la informació relativa a les seves sospites, i també lamenta que Farrés no hagi corregit, com ell demanava.

Farrés el va cessar el passat mes de març després de comunicar-li que no comptava amb ell per configurar les llistes electorals del PSC, i un cop, segons la formació, que ell es va mostrar violent. Per això, Farrés el va denunciar per amenaces i coaccions, fets que segons l’exregidor no són certs.

Publicitat

“Es constata la postura obstruccionista per aclarir les presumptes irregularitats, motiu pel qual m’he vist obligat a presentar a la fiscalia de Sabadell l’oportú a denúncia acompanyada del dossier informatiu corresponent, perquè s’investiguin les possibles irregularitats i es depurin, en cas necessari, les responsabilitats corresponents”, assenyala el text. La denúncia de Rodríguez se suma a la que va presentar aquesta mateixa setmana ERC, partit que va impulsar la celebració d’un ple monogràfic sobre l’afer i que reclamava crear una comissió d’investigació, però que no va acabar prosperant.

En un comunicat, el PSC assegura que Rodríguez “no té cap credibilitat” en la seva intenció de denunciar el cas a fiscalia: “Va ser precisament l’alcaldessa, Marta Farrés, qui el mateix dia que va patir les amenaces i coaccions de l’exregidor les va denunciar”, assenyalen en un comunicat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió