Dimarts, 2 de juny de 2020 - Edició 677
La República

El rector de la UdG demana als professors que no facin activitats avaluables fins la setmana vinent

ACN Girona.-El rector de la Universitat de Girona (UdG), Quim Salvi, ha demanat per correu al professorat que ajorni “totes les activitats acadèmiques avaluables i aquelles que requereixin assistència obligatòria” […]

Avatar
Agències 15/10/2019

ACN Girona.-El rector de la Universitat de Girona (UdG), Quim Salvi, ha demanat per correu al professorat que ajorni “totes les activitats acadèmiques avaluables i aquelles que requereixin assistència obligatòria” fins la setmana que ve. Salvi també ha proposat que durant aquests dies no es facin reunions “que requereixin la presència d’estudiants”. Per contra, el rector també ha exigit que es respecti “el dret a l’educació i al treball”. En paral·lel, aquest dimarts s’han hagut de suspendre bona part de les classes perquè els estudiants no han anat a la universitat. Només les facultats de Ciències, Infermeria, Educació i Psicologia i Dret han pogut seguir amb les matèries previstes.

A la resta de centres (Lletres, Turisme, Medicina, Politècnica, i Econòmiques i Empresarials) no hi ha assistit cap estudiant.

Relacionats