Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El Racc negocia amb la plantilla un ERTO de reducció de jornada per la crisi del coronavirus

ACN Barcelona.-El Racc negocia amb la plantilla un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per la crisi del coronavirus. La mesura s’ha anunciat aquesta setmana als treballadors, subratllant que no […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Barcelona.-El Racc negocia amb la plantilla un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per la crisi del coronavirus. La mesura s’ha anunciat aquesta setmana als treballadors, subratllant que no es tracta d’un expedient de suspensió d’ocupació sinó de reducció de jornada laboral. El club automobilístic subratlla en un comunicat que la mesura s’adopta per la caiguda “important” de l’activitat a causa de “l’alarma sanitària” provocada pel covid-19. Segons l’entitat, aquest descens supera el 60% en els àmbits principals d’actuació, “molt relacionats amb la mobilitat”. Amb tot, la firma exclou de l’ERTO el seu servei mèdic, que atesa l’emergència sanitària “ha vist incrementada” l’activitat. El Racc afirma que ha reforçat aquest servei.

Seguint el procés establert, els responsables del Racc han convocat a la taula de consultes els representants legals dels treballadors de totes les divisions i departaments que conformen el grup perquè participin a les negociacions.En tot cas, subratlla que l’emergència sanitària té una “afectació molt diferent” en el servei mèdic, que “ha vist incrementada” l’activitat. Per això afirma que el Racc ha reforçat aquests dies la divisió i, “òbviament, donades les actuals circumstàncies no es planteja disminuir les persones d’aquest departament”.