Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

El PSOE es remou per la qüestió dels indults als presos independentistes

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ aprofundeix en el conflicte català: “Inquietud en el PSOE por el efecto electoral de los indultos”. Destaca com a segon tema: […]

Avatar
Agències 28/05/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ aprofundeix en el conflicte català: “Inquietud en el PSOE por el efecto electoral de los indultos”. Destaca com a segon tema: “El Gobierno pacta los ejes de la reforma de pensiones”. ‘El Periódico’ apunta a la factura econòmica de la pandèmia: “Ertos i ajudes a autònoms costaran més de 39.000 milions”. A sota, la sentència del 17-A: “Penes de 8 a 53 anys pels atemptats de la Rambla i Cambrils”. ‘El Punt Avui’ opta pels atemptats com a tema més destacat: “Condemnes de fins a 53 anys pels acusats del 17-A”. La part central, amb fotografia a cinc columnes, és per a la cultura: “Cinc premis nacionals de prestigi”.

‘La Razón’ continua destacant la discussió a l’entorn del procés sobiranista català: “Moncloa recurrirá si el Supremo tumba los indultos”. En segon terme, polèmica internacional: “Rabat anuncia más represalias contra España”.’Ara’, igualment amb el conflicte català: “Els indults tensen el PSOE”. Fotografia de portada per als tres condemnats pels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils: “17-A: justícia amb ombres”.’ABC’, que també manté com a tema més destacat la polèmica sobre els indults als presos independentistes: “Redondo insiste en los indultos ante un PSOE nervioso”. En segon terme, titular econòmic: “La OCDE mejora la previsión para España y reclama reformas”.’El Mundo’ també indaga en les erosions al PSOE per la qüestió dels indults: “Los barones temen que Sánchez ahuyente al votante moderado”. El conflicte amb al Marroc se situa a la part inferior de la primera plana: “Rabat anuncia represalias contra España por su respaldo al Sáhara”.I ‘La Vanguardia’, que opta per un titular econòmic: “L’OCDE adverteix contra la competència fiscal entre autonomies”. La qüestió sobiranista catalana també apareix reflectida a la portada: “Sánchez prova de contenir el malestar dins del PSOE pels indults”.