Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

El PSOE defensa que la coalició “continua endavant” després de la divisió en la reforma de la llei del ‘només sí és sí’

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha defensat que el govern de coalició “continua endavant” després de la divisió en la votació de la reforma de la llei del ‘només sí és sí’. La iniciativa dels socialistes s’ha aprovat aquest dijous a la cambra baixa amb els vots del PP i l’oposició d’Unides Podem. “Hi ha hagut 206 acords i un desacord en el govern de coalició”, ha dit López en declaracions als passadissos del Congrés. Segons el portaveu socialista, la del ‘només sí és sí’ és una “molt bona llei” a la qual només s’han “corregit” els “efectes no desitjats”. “Espanya continuarà tenint una molt bona llei” que manté “l’essència” de la que havia impulsat el Ministeri d’Igualtat, ha afirmat.

López ha criticat “l’escenografia teatralitzada” del PP, que ha aplaudit dempeus a l’hemicicle l’aprovació de la reforma del PSOE. Segons el portaveu socialista, els populars han donat suport per poder fer aquesta actuació. López ha dit que el grup socialista no ha aplaudit per “no competir” amb “l’escenografia barata” del PP.

Publicitat

El portaveu del PSOE ha remarcat que els canvis introduïts pel PP via esmena són “qüestions tècniques”. “Agraeixo que hàgim estat capaços de canviar-la”, ha dit evitant fer un agraïment explícit al principal partit de l’oposició.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió