Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

El PSOE “confia” que la Generalitat complirà la sentència del castellà

ACN Madrid .-El portaveu de l’Executiva del PSOE, Felipe Sicilia, ha assegurat aquest dimecres que la seva formació “confia” que la Generalitat “compleixi la sentència” del Tribunal Superior de Justícia […]

Avatar
Agències 24/11/2021

ACN Madrid .-El portaveu de l’Executiva del PSOE, Felipe Sicilia, ha assegurat aquest dimecres que la seva formació “confia” que la Generalitat “compleixi la sentència” del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que imposa un 25% de classes en castellà a l’escola. Segons Sicilia, com en qualsevol altra sentència, “tots estem obligats a respectar i acatar” la decisió. Ha recordat que la Generalitat disposarà d’un termini per donar compliment al mandat, i ha afirmat que el líder del PP, Pablo Casado, “s’està avançant molt al que pugui passar” quan demana un 155 lingüístic perquè l’Estat intervingui i obligui el Govern a complir la resolució.

“Deixem com a mínim el temps que la sentència pugui donar perquè la Generalitat compleixi”, ha dit en una roda de premsa a Ferraz on ha apuntat que en tot cas “el PSOE espera que es pugui desenvolupar la LOMLOE, que el que fa és garantir el coneixement del castellà i del català a Catalunya”.