Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

El PSC veu l’arxivament de la causa contra Marín com una mostra de la seva innocència i “el seu bon fer”

ACN Barcelona – El PSC ha celebrat que l’arxivament de la causa contra l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, demostra la seva innocència i el seu “bon fer”. El […]

Agències 12/07/2022

ACN Barcelona – El PSC ha celebrat que l’arxivament de la causa contra l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, demostra la seva innocència i el seu “bon fer”. El jutjat ha arxivat la causa per les suposades irregularitats comptables al Consell Esportiu de la ciutat. La portaveu dels socialistes a la cambra, Alícia Romero, ha destacat que el seu partit sempre ha mantingut la confiança en ella, que “sempre ha donat informació de manera transparent”. Romero ha demanat que tothom sigui “més responsable” i “esperin a acabar els processos judicials abans de fer politiqueig amb causes que després no tenen cap base”. Marín compareixerà a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) com van demanar els grups perquè “no té res a amagar”.

“Va accedir als tribunals de justícia de manera voluntària i per declarar d’una manera transparent”, ha manifestat Romero.