Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El PSC veu la reunió entre Sánchez i Aragonès com “un pas cap a la normalitat”

ACN Barcelona.-El PSC veu la reunió entre presidents com “un pas cap a la normalitat fonamental per continuar endavant”. El portaveu adjunt socialista, Raúl Moreno, ha demanat “prudència” davant aquesta […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-El PSC veu la reunió entre presidents com “un pas cap a la normalitat fonamental per continuar endavant”. El portaveu adjunt socialista, Raúl Moreno, ha demanat “prudència” davant aquesta primera trobada per veure què en surt i ha admès que la data de la taula de diàleg podria ser un dels assumptes. De nou, els socialistes han instat el cap de la Generalitat, Pere Aragonès, a convocar una taula de partits abans de la taula de diàleg. D’altra banda, Moreno ha dit que s’haurà de respectar la decisió del Tribunal de Comptes “agradi o no”, ha recordat que té “un recorregut llarg” i que podrà ser “recorreguda”. I ha instat el PP a “despolitizar” l’òrgan.

Moreno ha dit que els agradaria que les línies de treball a abordar a la taula de diàleg es consensuessin en una taula de diàleg per recollir “el major consens possible”. “Que es posin les bases del contingut en aquesta taula”, ha expressat. I ha lamentat que els partits independentistes “volen plantejar l’amnistia i l’autodeterminació, però no generen consens”.Sobre la proposta que els comuns han explicat que preparen per “despolititzar” el Tribunal de Comptes, Moreno s’ha limitat a dir que esperen a veure-la per poder-la valorar.Finalment, Moreno ha demanat al Govern “un pacte contra la covid” a Catalunya i ha reclamat a l’executiu, i al conseller Argimon, “un esforç de comunicació” per mantenir-los informats “de manera fluïda i constant” de l’evolució de la pandèmia al país.