Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El PSC-Units demana la compareixença de Bargalló i Vergés al Parlament perquè expliquin l’inici del curs escolar

ACN Barcelona.-El PSC-Units ha registrat aquest dimarts una petició de compareixença al Parlament perquè els consellers d’Educació, Josep Bargalló, i de Salut, Alba Vergés, hi expliquin com serà el nou […]

Avatar
Agències 25/08/2020

ACN Barcelona.-El PSC-Units ha registrat aquest dimarts una petició de compareixença al Parlament perquè els consellers d’Educació, Josep Bargalló, i de Salut, Alba Vergés, hi expliquin com serà el nou curs escolar. Els socialistes se sumen així als comuns, que ja la setmana passada van fer una sol·licitud similar. La petició del PSC-Units pretén que Bargalló i Vergés informin a la Comissió d’Educacó de les mesures de prevenció i del protocol de gestió de casos de covid-19 a les escoles i instituts, així com de l’enfocament del curs i del dret a una educació amb equitat i seguretat.

La diputada Esther Niubó ha criticat a Twitter que, tot i que ambdós consellers han anunciat mesures aquest mateix dimarts, “no han concretat com reduiran ràtios ni han dit com habilitaran nous espais educatius”. “No han anunciat noves contractacions de docents, no han aclarit com es garantirà el dret a l’educació amb equitat en els episodis de quarantena” ni com es duran a terme les activitats extraescolars, ha deplorat.