Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El PSC-Units demana explicacions al Parlament sobre la publicitat retirada de la Grossa

ACN Barcelona.-El PSC-Units ha presentat una bateria de preguntes sobre la polèmica campanya publicitària de la Grossa que ha estat retirada i ha sol·licitat la documentació que en tingui la […]

Avatar
Agències 17/08/2020

ACN Barcelona.-El PSC-Units ha presentat una bateria de preguntes sobre la polèmica campanya publicitària de la Grossa que ha estat retirada i ha sol·licitat la documentació que en tingui la Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional i la compareixença en comissió d’una representació d’aquest ens. Les demandes arriben després que es retirés un anunci de la loteria de la Grossa que apel·lava al sorteig com a forma d'”ascens social” i que ha estat criticat fins i tot pel vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.

Els socialistes volen saber la distribució prevista per a la campanya a través del seu nombre d’insercions en mitjans i canals publicitaris, així com el seu cost, quines s’havien fet ja, quin cost tenia la campanya i quin tindrà substituir-la i quin ha estat el circuit que l’ha validat fins a la seva publicació. També pregunten si és habitual que el Govern desconegui les campanyes de Loteries de Catalunya o si s’ha produït alguna irregularitat en la tramitació.