Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

El PSC recorda al Govern que també té responsabilitat en Rodalies i li exigeix que es posi a treballar

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El PSC ha recordat al Govern que també té responsabilitats en la gestió de Rodalies des del 2010 li ha exigit que “es posi a treballar”. La portaveu socialista al Parlament, Alícia Romero, veu “evident” que s’està fent “electoralisme” i ha argumentat que hi ha una part dels retards que són deguts a les obres de millora a la infraestructura. Alhora, ha demanat a la Generalitat que “col·labori” perquè el servei “funcioni bé”. En el marc dels pressupostos, Govern i socialistes es van comprometre a acordar el model de traspàs de Rodalies. “En lloc de queixar-se i fer retrets, per què no comença a posar fil a l’agulla en aquest acord signat?”, ha preguntat Romero, que també creu que s’hauria de reunir la comissió mixta Estat-Generalitat.

“Si algú vol resoldre un problema, es reuneix i comença a col·laborar”, ha retret Romero. El servei de Rodalies es va traspassar a la Generalitat el 2010 i va suposar un canvi en la gestió, però no en la titularitat de la infraestructura ni en l’empresa operadora.

Publicitat

Sobre el caos a les oposicions, Romero ha insistit que hi ha “moltes respostes per resoldre” i ha assenyalat que les incidències poden generar “una allau de demandes” als tribunals, no només de l’empresa subcontractada, sinó també “d’alguns opositors que creguin que no és just repetir les proves”. Els socialistes creuen que cal “cercar les responsabilitats que correspongui” i no descarten “res”. ”

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió