Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El PSC reclama al Govern “missatges clars” per la ciutadania en la gestió de les residències d’avis

ACN Barcelona.-La diputada del PSC Assumpta Escarp ha emplaçat aquest dijous al Govern a emetre missatges “molt clars” en la gestió de les residències durant la pandèmia del coronavirus i […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Barcelona.-La diputada del PSC Assumpta Escarp ha emplaçat aquest dijous al Govern a emetre missatges “molt clars” en la gestió de les residències durant la pandèmia del coronavirus i que eviti aquells que la ciutadania no pugui entendre i que sigui “clarament contradictoris”. Escarp ha criticat que la conselleria de Salut i la d’Afers Socials hagin donat indicacions diferents sobre la prova del Covid-19 en la recollida de familiars a les residències d’avis. La socialista ha reclamat que Salut garanteixi l’atenció domiciliària i que es medicalitzin les residències. De fet, Escarp ha demanat a l’executiu català que faci “actuacions” per garantir que quedin protegides les residències d’avis que encara no han registrat cap contagi.

Escarp ha detallat que mentre que la conselleria de Salut informava que es podien recollir avis de les residències sense haver-los de fer la prova del coronavirus, Afers Socials apuntava que els avis s’havien de fer el test abans de poder dels centres. “Les contradiccions no es poden donar en un moment així”, ha opinat.