Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El PSC estudiarà les esmenes de Junts sobre els macroprojectes, però assegura que complirà l’acord amb ERC pels comptes

ACN Barcelona – El PSC estudiarà les esmenes de Junts sobre els macroprojectes, però assegura que complirà el pacte de pressupostos que va tancar amb l’executiu d’ERC. “Nosaltres complim els […]

Agències 27/02/2023

ACN Barcelona – El PSC estudiarà les esmenes de Junts sobre els macroprojectes, però assegura que complirà el pacte de pressupostos que va tancar amb l’executiu d’ERC. “Nosaltres complim els acords”, ha remarcat aquest dilluns la portaveu del PSC, Èlia Tortolero, sense descartar, de totes maneres, que rebutgin les esmenes de Junts a la llei de mesures fiscals dels pressupostos per garantir que s’impulsa la B-40, l’ampliació de l’aeroport del Prat i el Hard Rock. Sobre la situació de sequera, Tortolero ha carregat contra el Govern per la seva “inacció”: “Que es posi les piles”. Així, el PSC reclama a l’executiu de Pere Aragonès que elabori “un pla” per “pal·liar els efectes de la sequera”. “Ens preocupa molt”, ha assegurat la portaveu dels socialistes.

El Govern estudia transvasar tota l’aigua de Sau a Susqueda per preservar-ne la qualitat, mentre l’Agència Catalana de l’Aigua no descarta restriccions al subministrament domèstic a finals d’any si persisteix la sequera.