Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El PSC està “raonablement satisfet” de la taula de partits i convençut que es poden organitzar eleccions amb garanties

ACN Barcelona.-El diputat del PSC, Ferran Pedret, ha dit que el seu grup està “raonablement satisfet” de la primera reunió de la taula de partits sobre el 14-F tot i […]

Avatar
Agències 04/12/2020

ACN Barcelona.-El diputat del PSC, Ferran Pedret, ha dit que el seu grup està “raonablement satisfet” de la primera reunió de la taula de partits sobre el 14-F tot i que creu que es podria haver convocat abans. En roda de premsa des del Parlament, Pedret ha volgut llançar un “missatge d’optimisme” i s’ha mostrat convençut que es poden organitzar unes eleccions amb “totes les garanties” i en què tothom pugui exercir el seu vot. Pel que fa als escenaris que forçarien a un ajornament electoral, no hi ha volgut entrar per no “afegir soroll” i s’ha limitat a dir que el PSC no contempla un escenari d’ajornament ‘sine die’ de les eleccions.

Pedret ha explicat que el Govern sembla que està decidit a fer arribar les butlletes i els sobres a les cases i ho ha valorat positivament perquè, segons ha dit, cal fomentar el vot per correu o poder anar amb el vot preparat des de casa. Pel que fa a un enviament únic del mailing de les candidatures que es presenten a les eleccions, el diputat ha explicat que avui no hi ha hagut consens sobre aquesta qüestió i ha considerat que la decisió ha d’estar en l’àmbit de les candidatures i no del Govern.