Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

El PSC es manté com a segona força a Barcelona i amplia la distància amb BComú fins a 342 vots

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El recompte final dels vots de les eleccions municipals a Barcelona no ha alterat l’ordre que va sorgir dels comicis el diumenge 28 de maig. El PSC manté la segona posició i encara amplia el marge de 141 vots que tenia sobre Barcelona En Comú fins als 342. Així, Xavier Trias continua essent el guanyador de les eleccions i Junts per Barcelona manté els 11 regidors aconseguits diumenge, el PSC de Jaume Collboni roman segon amb els 10 regidors del 28 de maig i Barcelona En Comú segueix tercera amb 9. El recompte de la Junta Electoral s’ha donat a conèixer aquest divendres, un cop revisades les actes dels col·legis electorals, i amplien els vots del PSC de 131.735 a 131.923, 188 més. Barcelona en Comú ha passat de 131.594 a 131.581, 13 menys.

L’escassa distància entre el segon i el tercer classificats havia fet especular amb la possibilitat que s’intercanviessin les posicions després del recompte final, una situació que finalment no s’ha produït.

Publicitat

Barcelona En Comú ha explicat que un cop rebin l’acta de l’escrutini general els partits tindran 24 hores per revisar si s’han recollit correctament les esmenes que les formacions han fet als errors materials detectats.

En cas que no s’hagin recollit correctament, les formacions podran decidir si demanen algun aclariment. Aquest procés, però, no és una impugnació i no afecta la data d’investidura.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió