Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

El PSC dona de baixa del partit a Teo Romero després de ser condemnat per malversació

ACN Santa Margarida de Montbui.-El PSC ha donat de baixa del partit a l’expresident del Fons Català de Cooperació (FCCD) i exalcalde del PSC a Santa Margarida de Montbui (Anoia) […]

Agències 10/11/2020

ACN Santa Margarida de Montbui.-El PSC ha donat de baixa del partit a l’expresident del Fons Català de Cooperació (FCCD) i exalcalde del PSC a Santa Margarida de Montbui (Anoia) Teo Romero. Així ho ha anunciat la secció comarcal dels socialistes, que expliquen que ja se li va suspendre la militància abans del judici on se’l va condemnar per malversació de fons públics. A través d’un comunicat, el PSC-Anoia lamenta que amb la condemna quedi en “entredit l’ètica més estricta que ha de regir la gestió pública”, a la qual, recorden, “ens obliguem per mandat els nostres estatuts”.

En el comunicat el PSC-Anoia es desmarca de Romero i assegura que la formació seguirà guiant-se pel codi ètic del partit que detalla que “l’exercici d’un càrrec no és mai un privilegi. Ha de ser sempre un servei als interessos generals i a les persones a les quals es representa i es governa”.També han volgut mostrar públicament el seu suport al nou portaveu a Santa Margarida de Montbui de la formació i a la resta d’integrants que aposten per un projecte “renovat” i que “mereix de nou de la confiança de la gent de Montbui”.