Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El PSC demana al Govern que actuï on té competències i que tingui “lleialtat” a Espanya

ACN Barcelona.-El PSC ha exigit al Govern que, a més de demanar “transferències”, tingui “lleialtat al projecte comú d’Espanya”. La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha reclamat a l’executiu […]

Avatar
Agències 04/05/2020

ACN Barcelona.-El PSC ha exigit al Govern que, a més de demanar “transferències”, tingui “lleialtat al projecte comú d’Espanya”. La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha reclamat a l’executiu de Quim Torra que “en comptes de criticar, es facin crítiques constructives” i que expliquin què pensen fer amb els recursos que vindran de l’Estat, i també que siguin “proactius”. En aquest sentit, ha retret que la renda garantida de ciutadania “arriba només a un de cada deu catalans en situació extrema de pobresa”. D’altra banda, Granados ha criticat que Torra no hagi convocat encara els grups parlamentaris per a impulsar “el pacte per la reconstrucció”.

En la seva intervenció a la reunió de la comissió impulsora del Pacte per a la Reconstrucció, Granados ha lamentat que els pressupostos són “inútils” per afrontar la covid-19 i que cal que el Govern faci ja les modificacions necessàries. “A la conferència de presidents es va acordar les transferències a les comunitats autònomes, però el vicepresident, Pere Aragonès, hauria de fixar-se no només en el que es demana, sinó també el que ofereix el govern d’Espanya: lleialtat al projecte comú europeu”, ha afegit Granados.