Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El PSC de Tarragona lamenta les “oportunitats perdudes” en el primer any del govern de Ricomà

ACN Tarragona.-El PSC de Tarragona ha lamentat les “oportunitats perdudes” en el primer any de govern d’ERC i ECP. La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha mencionat la no celebració d’un […]

Avatar
Agències 16/06/2020

ACN Tarragona.-El PSC de Tarragona ha lamentat les “oportunitats perdudes” en el primer any de govern d’ERC i ECP. La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha mencionat la no celebració d’un torneig 3×3 de bàsquet, la creació d’un centre de tecnificació esportiva i l’opció que la ciutat fos seu del mundial d’handbol femení. A més, Ramos ha indicat que “la majoria de projectes” que ha desenvolupat l’executiu havien estat planificats en l’etapa anterior del PSC. La portaveu també ha criticat la decisió de l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, de deixar el seu lloc a la Diputació. Al seu parer es tracta d’una “errada estratègica” que suposa pèrdua de lideratge territorial en una institució que afirmen “serà clau per a la reconstrucció socioeconòmica”.

D’altra banda, des del PSC han assegurat que hi ha hagut un “escapçament d’àrees tant importants com Turisme, Educació i Mitjans de Comunicació”. En el cas de Turisme ha esmentat la marxa de la consellera Laura Castel, que es farà efectiva en els propers dies. “És una decisió que arriba tard i deixa l’àrea sense planificació en un moment crític per al sector”, ha afirmat. Finalment, la portaveu socialista ha qualificat la seva oposició de “responsable i contundent”. “Quan Tarragona ha necessitat unitat, el PSC sempre ha estès la mà al govern municipal. Tant en l’accident d’IQOXE estant al costat dels veïns i veïnes, com en tota la crisi de la covid-19”.