Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

El PSC de Lleida considera “poc profund” el treball del govern de la Paeria en la crisi del coronavirus

ACN Lleida.-El grup municipal del PSC considera que el govern de la Paeria no aborda “en profunditat” els temes referents a la crisi generada pel coronavirus. I és que, segons […]

Avatar
Agències 15/04/2020

ACN Lleida.-El grup municipal del PSC considera que el govern de la Paeria no aborda “en profunditat” els temes referents a la crisi generada pel coronavirus. I és que, segons els socialistes, “en cap de les tres comissions d’aquesta setmana (Urbanisme, Drets a les Persones i Habitatge i Transició Ecològica), es tracten temes que preocupen als diferents sectors colpejats per la crisi ni tampoc a la ciutadania en general”. Des del PSC es mostren sorpresos per la gestió que està duent a terme el govern municipal perquè “s’actua tard” i amb “poca qualitat democràtica”. En aquest sentit, el grup socialista critica el fet que “s’informa a l’oposició de les mesures que es duen a terme per part del govern de la Paeria, majoritàriament, a posteriori”.

La regidora Cristina Morón ha assenyalat que el PSC seguirà traslladant preguntes al govern de la Paeria i també propostes per tal de “sumar i avançar en mesures que vagin en favor de la ciutadania per la resolució d’aquesta crisi”. Així mateix, ha volgut agrair la feina que estan fent els tècnics del consistori. Morón ha afirmat que la crisi del coronavirus “posa a prova a tothom” i que “cal situar-se al costat de la ciutadania, dels professionals de la sanitat pública i dels sectors que pateixen greument aquesta crisi com són els autònoms i l’empresariat de la ciutat”. Pel que fa a la Comissió informativa de Drets a les Persones, el PSC ha criticatel venciment d’un conveni amb l’associació Banc Farmacèutic, que dona suport a persones amb dificultats en l’accés als medicaments. Morón ha traslladat una queixa formal i ha demanat la prolongació del conveni “en aquests moments de crisi, per tal de garantir el servei de medicaments a persones que ho necessiten”. El PSC proposa destinar a aquest conveni recursos previstos per a la celebració del World Pàdel Tour a la ciutat, tenint en compte que “amb tota probabilitat sembla que no se celebrarà”, segons els socialistes.