Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El PSC celebra la predisposició del Govern a la reunió de pressupostos però insisteix que és difícil tenir acord aviat

ACN Barcelona – El PSC ha celebrat la “predisposició” del Govern en la reunió que han mantingut aquest dimarts a la tarda per als pressupostos. En aquest cas, per part […]

Agències 29/11/2022

ACN Barcelona – El PSC ha celebrat la “predisposició” del Govern en la reunió que han mantingut aquest dimarts a la tarda per als pressupostos. En aquest cas, per part de l’executiu hi han assistit tant la consellera d’Economia, Natàlia Mas Guix, com la de la Presidència, Laura Vilagrà. Segons fonts del PSC el Govern ja els ha lliurat pràcticament tota la documentació que els socialistes els demanaven feia setmanes i ara es disposen a analitzar els números al detall per poder fer les seves propostes. Els socialistes han agraït els “gestos positius” del Govern -tant la presència de les dues conselleres, com que es vulgui accelerar els contactes i que se’ls lliuri tota la informació-, però han insistit que veuen complicat arribar a un acord aviat.

De fet, en roda de premsa aquest mateix dimarts la portaveu del PSC, Alícia Romero, ha avisat que és “difícil” tancar a un acord aquesta mateixa setmana.