Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

El programa del ‘FAQS’ de TV3 demana disculpes per la sobreimpressió amb què va presentar el cantant de Koers

ACN Lleida.-La direcció del ‘FAQS’ de TV3 ha demanat disculpes a Kelly Isaiah i Koers per la sobreimpressió que va aparèixer en pantalla durant l’entrevista al cantant del grup durant […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Lleida.-La direcció del ‘FAQS’ de TV3 ha demanat disculpes a Kelly Isaiah i Koers per la sobreimpressió que va aparèixer en pantalla durant l’entrevista al cantant del grup durant el programa de dissabte. “Va ser una equivocació que entra en contradicció amb els propis valors dels mitjans de comunicació públics catalans en general i del ‘FAQS’ en particular”, assenyala el missatge publicat a les xarxes socials. Així mateix, explica que la direcció del programa es va disculpar dilluns de manera privada amb Kelly i, per extensió amb el grup. “Al ‘FAQS’ no hi ha cap ànim de menysteniment de cap dels seus convidats, ni de cap col·lectiu, ni de cap territori en particular com ho demostra la seva trajectòria des del setembre del 2017”, finalitza la nota.

Aquest dimarts, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha adreçat una carta a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, qualificant d'”inacceptable” el tractament inferit al cantant Kelly Isaiah i el seu grup Koers durant el ‘FAQS’ de dissabte, tal com molts lleidatans havien denunciat en les darreres hores a través de les xarxes socials. Segons Pueyo, el càiron sobreimpressionat en pantalla “entre Simba i Lo Cartanyà” amb el qual el programa va presentar Kelly “no pot ser considerat una broma, sinó que frega una actitud racista inacceptable i de molt mal gust, en relacionar el color de la pell de Kelly amb un personatge de Disney”. També assenyalava que ‘Lo Cartanyà’ representa la versió més tòpica i carrinclona dels catalans de terra endins”. Per això, demanava al ‘FAQS’ una disculpa pública per a Kelly Isaiah, Koers, així com per al conjunt dels lleidatans.

Relacionats