Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

El primer Congrés Català del Treball aplegarà una cinquantena d’experts per debatre sobre el futur del món del treball

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El sociòleg i economista nord-americà Jeremy Rifkin, conegut per x, serà l’encarregat d’inaugurar el Congrés Català del Treball, una iniciativa impulsada pel Govern i que celebrarà la primera edició al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) entre el 24 i el 26 d’abril. El congrés, que busca fer de la capital catalana l’epicentre de la reflexió sobre el futur del treball, comptarà amb gairebé una cinquantena de ponents i 12 sessions. L’economista i expert en l’automatització del i exassessor dels primers ministres britànics Daniel Susskind, compartirà la seva particular visió d’un futur amb menys treball en la cloenda del Congrés.

Durant els tres dies les conferències versaran sobre aspectes com el futur del treball, la implicació dels estats en el món laboral, les condicions de feina per a una societat justa, la jornada laboral, l’economia social, el diàleg social, la transició justa i la formació.

Publicitat

Les diferents sessions donaran altaveu a altres experts com Laura Carnicero Herranz, vicepresidenta executiva de Persones i Organització de Seat; Maravillas Rojo Torrecilla, presidenta d’Abacus, Samuel Bentolila Chocrón, doctor en Economia pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i professor d’Economia al Centre d’Estudis Monetaris i Financers i Adrián Todolí Signes, professor de Dret del Treball i la Seguretat Social a la Universitat de València.

També hi haurà espai per als agents socials més representatius que exposaran la seva visió a diferents taules.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, que presentat aquest dimecres el Congrés en una roda de premsa, ha explicat que l’abast dels canvis provocats pels avenços tecnològics “és de tal mesura que arreu es reobren debats sobre l’ordenació del temps de treball i el seu repartiment, o com ha d’evolucionar el diàleg social i la representació col·lectiva”. “És moment, per tant, de detectar totes aquestes transformacions, decidir com volem que sigui el món del treball dels propers anys”, ha dit.

L’esdeveniment ja té obertes les inscripcions gratuïtes a la seva web <a href=”https://congrescatalatreball.org/” target=”_blank”>congrescatalatreball.org</a>.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió