Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

El Primavera Sound de Madrid arrenca a mig gas per la pluja que va fer suspendre la primera jornada

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La primera edició del Primavera Sound de Madrid ha arrencat aquest divendres, un dia més tard del previst, i ho ha fet a mig gas per la pluja que va provocar que se suspengués la primera jornada d’ahir dijous. Des de primera hora de la tarda, assistents arriben al recinte de la Ciutat del Rock d’Arganda del Rey, municipi a uns 26 quilòmetres del centre de la capital espanyola. Les fortes pluges dels últims dies a Madrid van deixar el terra del recinte impracticable i van afectar la preproducció del festival, que va comunicar dimecres al vespre la decisió d’anul·lar la primera jornada, en què havien d’actuar artistes com Blur, New Order, Alison Goldfrapp o Halsey.

L’organització ha pogut resoldre els problemes generats per les inclemències meteorològiques i mantenir la segona jornada de festival. Les entrades de dia per a la jornada del dijous són vàlides per al divendres o per al dissabte sense necessitat de fer gestions addicionals. Si no s’utilitzen, l’organització tornarà l’import de forma automàtica.

Publicitat

Tanmateix, hi ha assistents que han optat per tractar de revendre les entrades i alguns ho expliquen per les condicions meteorològiques. La revenda és amb preus a la baixa. En alguns portals, entrades de dia que es van enfilar als 125 euros es tracten de revendre per 75.

<strong>Cartell calcat al de Barcelona</strong>

El cartell del Primavera Sound de Madrid és calcat al de Barcelona del cap de setmana anterior. Aquest divendres els caps de cartell són Kendrick Lamar, Depeche Mode o Fred again.. i demà dissabte serà el torn de Rosalía, Calvin Harris, Bad Gyal o Maneskin.

Els organitzadors van estimar fa una setmana que l’edició de Madrid congregaria unes 40.000 persones de mitjana per dia, en un festival pensat per acollir-ne 55.000 diàriament. A Barcelona la mitjana d’assistents diaris va ascendir a 65.000, amb un balanç de 253.000 assistents en total.

En el cas de Madrid i a diferència de la capital catalana, les dificultats generades per la pluja se sumen al repte logístic de desplaçament a Arganda del Rey. L’organització ha habilitat autobusos llançadora gratuïts des de l’estadi Metropolitano, situat als afores de Madrid, i també des de la parada de metro d’Arganda.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió