Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El Primavera Pro premiarà a l’artista Neneh Cherry

ACN Barcelona.-El Primavera Pro premiarà a l’artista Neneh Cherry amb el Primavera Award 2019, que recollirà el 31 de maig. Neneh Cherry, qui actuarà en aquesta edició del festival Primavera […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-El Primavera Pro premiarà a l’artista Neneh Cherry amb el Primavera Award 2019, que recollirà el 31 de maig. Neneh Cherry, qui actuarà en aquesta edició del festival Primavera Sound, participarà en una conversa sobre la seva trajectòria. Almudena Heredero, directora de Primavera Pro, ha destacat que l’impacte de la música de Neneh Cherry es feia “incontestable” a mesura que ella anava prenent decisions cada vegada “més arriscades tant a nivell musical com ideològic. En un any en el qual el Primavera Pro s’ha proposat explorar a fins el rol actiu de les dones a la cultura, retre homenatge a una personalitat contestatària com la seva és una opció no només lògica, sinó necessària”.

L’entrega del Primavera Award a Neneh Cherry tindrà lloc el divendres 31 de maig. Posteriorment, l’artista mantindrà una conversa sobre la seva trajectòria amb Natty Kasambala, periodista de la publicació britànica gal-dem. El Primavera Pro 2019 se celebrarà entre el 29 de maig i el 2 de juny al CCCB. El dissabte 1 de juny, Cherry actuarà a Barcelona com a part de la programació del Primavera Sound.