Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El preu de l’habitatge augmentarà un 5,5% el 2020 a Espanya, segons Moody’s

ACN Barcelona.-El preu de l’habitatge augmentarà un 5,5% el 2020 a Espanya, segons les previsions de l’agència de qualificació Moody’s. Aquesta xifra suposarà el major increment de l’import dels immobles […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-El preu de l’habitatge augmentarà un 5,5% el 2020 a Espanya, segons les previsions de l’agència de qualificació Moody’s. Aquesta xifra suposarà el major increment de l’import dels immobles d’Europa, per sobre d’altres països com Holanda o Irlanda, amb un creixement previst d’una mitjana del 4,5% anual. En Alemanya i Portugal, el creixement del preu de l’habitatge previst és del 4%, mentre que a França és del 2,5%. Els països amb una menor pujada prevista són Itàlia, que es mantindria estable, i Regne Unit, amb un increment del 0,7%.

“Totes les previsions col·laterals són negatives, en la mesura que el Brexit i la incertesa política continuïn erosionant la confiança dels consumidors, disminuint l’activitat dels habitatges i frenant la inflació dels preus dels immobles”, manté l’informe.