Dimarts, 22 de setembre de 2020 - Edició 789
La República

El president dels API planta Calvet per mostrar-li el desacord amb la llei de regulació dels lloguers

ACN Barcelona.-El president de l’associació d’Agents de la Propietat Immobiliària, Gerard Duelo, ha plantat aquest dimecres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, com a mostra del rebuig a […]

Avatar
Agències 16/09/2020

ACN Barcelona.-El president de l’associació d’Agents de la Propietat Immobiliària, Gerard Duelo, ha plantat aquest dimecres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, com a mostra del rebuig a la nova llei de regulació dels lloguers aprovada la setmana passada pel Parlament de Catalunya. Duelo ha volgut denunciar d’aquesta manera la “falta absoluta” de consulta tècnica, jurídica, econòmica i social a aquest col·lectiu i a altres vinculats al sector com els administradors de finques, els constructors i promotors o la Cambra Immobiliària. A més ha denunciat “interès polític preelectoral” a l’hora de parlar amb el Sindicat de Llogateres.

El president dels API ha subratllat que no vol que aquesta negativa es prengui com una ruptura institucional, però ha afirmat que davant la perspectiva d’unes “noves eleccions” no troba sentit a “més converses sobre aquest assumpte amb l’actual govern”. Sí ha alertat que el col·lectiu procurarà que la norma “no vagi més lluny d’on hagi d’anar” i ha advertit que si poden, la pararan.

Relacionats