Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El PPC relleva els quatre presidents provincials de Catalunya amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2023

ACN Barcelona.-El PPC ha rellevat aquest dimarts els quatre presidents provincials de Catalunya amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2023. El Comitè Executiu ha aprovat la proposta […]

Avatar
Agències 25/05/2021

ACN Barcelona.-El PPC ha rellevat aquest dimarts els quatre presidents provincials de Catalunya amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2023. El Comitè Executiu ha aprovat la proposta del president dels populars al Parlament, Alejandro Fernández, de renovar la cúpula provincial del partit. En aquest sentit, el PPC ha nomenat l’alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, com a nou líder del partit a Barcelona i l’empresari Jaume Veray, a Girona. Pel que fa a la demarcació de Lleida, l’actual portaveu del PP a la Paeria, Xavier Palau, assumirà el càrrec i a Tarragona serà el primer tinent d’alcalde, Francesc Ricomà. El partit busca “accentuar el treball territorial per recuperar la representació municipal” en les pròximes eleccions locals.

Així mateix, el fins ara president del PPC a Barcelona, Óscar Ramírez, assumirà la Vicesecretaria de Política Municipal a Catalunya. Maria Àngels Olmedo i Francesc Caballera, exrepresentants dels populars a Girona i Tarragona respectivament, han estat designats vocals de lliure designació autonòmica.Finalment, Marisa Xandri, l’expresidenta del partit a Lleida, va manifestar al febrer la decisió de deixar la presidència provincial per centrar-se en la regidoria de la Paeria i la Vicesecretaria de Política Social del PPC.El partit ha situat els nomenaments en la segona fase de reestructuració de la direcció al territori català. Així mateix, els populars han assegurat que els nous presidents pretenen “conduir les organitzacions provincials a les millors condicions per donar la paraula a la militància”.