Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El PPC reclama eleccions tan aviat com la situació de la covid-19 ho permeti

ACN Barcelona.-El secretari general PPC, Daniel Serrano, ha reclamat que es convoquin eleccions al Parlament tan aviat com la situació de la covid-19 ho permeti. Amb motiu de la Diada, […]

Agències 11/09/2020

ACN Barcelona.-El secretari general PPC, Daniel Serrano, ha reclamat que es convoquin eleccions al Parlament tan aviat com la situació de la covid-19 ho permeti. Amb motiu de la Diada, Serrano ha defensat que cal formar un govern “lliure de populismes” que tingui com a prioritats la recuperació econòmica i la reconciliació entre catalans. “Obrim una nova etapa de llibertat, concòrdia i bon govern per reforçar el sistema sanitari i garantir la millor educació”, ha afegit. Segons el secretari general dels populars, ara hi ha el “pitjor govern en el pitjor moment” i es tracta d’un executiu “hostil” per a la majoria de catalans. “La Generalitat està dominada per la mala gestió i per l’espectacle de la confrontació interna”, ha conclòs.

Serrano ha manifestat el compromís del seu partit amb la recuperació dels “valors que el procés separatista ha deteriorat”. I és que, segons el popular, a més d’abandonar la senyera, el nacionalisme català ha menyspreat “tot allò que va fer de Catalunya una comunitat admirada” i ha posat d’exemples l’esperit emprenedor, l’esforç, el talent i la serietat. Segons el secretari general dels populars a Catalunya, la pandèmia del coronavirus i les conseqüències econòmiques urgeixen a superar els “debats identitaris” per centrar-se en com superar les diferents crisis a les què s’ha de fer front. En aquest sentit, ha instat a obrir una “nova etapa de llibertat, concòrdia i bon govern”.”No assumir el fracàs del procés separatista suposa mantenir Catalunya en el camí de la decadència econòmica i de convivència. El nacionalisme manté la Generalitat paralitzada i la societat fracturada. És hora de posar l’autonomia al servei de tots els catalans”, ha conclòs.