Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1161
La República

El PPC demana “mesures urgents” per reduir la llista d’espera per examinar-se del carnet de conduir a Barcelona

ACN Barcelona.-El PPC ha registrat una proposta de resolució al Parlament amb la qual vol instar el Govern a treballar amb el Ministeri d’Interior i la Direcció General de Trànsit […]

Avatar
Agències 28/06/2019

ACN Barcelona.-El PPC ha registrat una proposta de resolució al Parlament amb la qual vol instar el Govern a treballar amb el Ministeri d’Interior i la Direcció General de Trànsit (DGT) perquè implementin “mesures urgents” que redueixin les llistes d’espera per examinar-se del carnet de conduir a Barcelona. Els populars recorden que el 2017 es va produir un “col·lapse” que va impedir fer front a la quantitat d’alumnes volien examinar-se i que, per solucionar-ho, es va implementar un nou sistema que assigna les places d’examen en funció del percentatge d’aptes que aconsegueix cada autoescola en el primer intent. Consideren que aquesta pràctica “no és transparent” i per això demanen que es modifiqui.

Els populars també reclamen que es programin els increments de plantilla necessaris per tal de tenir el nombre d’examinadors que permeti donar servei a les necessitats existents a la demarcació.