Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

El PPC censura el nomenament del “masclista” Salvadó per al Port de Barcelona: “És un perla”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La diputada del PPC Lorena Roldán ha carregat aquest dimarts contra el nomenament de Lluís Salvadó com a nou president del Port de Barcelona per la causa judicial que té oberta per la seva presumpta implicació en els preparatius del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i per ser “un reconegut masclista amb comentaris repugnants”. “És un perla”, ha assegurat. Roldán ha recordat, en una roda de premsa, que Salvadó va ser enxampat referint-se “als pits de les dones com a únic mèrit per optar a un càrrec públic” i ha preguntat tant a la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, com a la ministra del ram, Irene Montero, què n’opinen.

La portaveu popular ha assenyalat que, tot i ser un càrrec que designa la Generalitat, el govern estatal l’ha de ratificar, per la qual cosa ha demanat a Montero i al president espanyol, Pedro Sánchez, si els “sembla bé” que Salvadó ocupi la presidència del Port de Barcelona. “Serà un exemple més de la hipocresia que mostra aquest govern amb la defensa de les dones”, ha vaticinat, i ha acusat l’executiu de PSOE i Unides Podem de “premiar delinqüents i masclistes”.

Publicitat

<strong>Pressupostos</strong>

Preguntada per la negociació dels pressupostos de la Generalitat per al 2023, ha criticat que no els ha cridat “ningú” per presentar-los el projecte i que des que la nova consellera, Natàlia Mas, va assumir la cartera d’Economia i Hisenda no hi han pogut parlar. “Em sembla que és una manca de respecte cap a un dels grups de la cambra”, li ha retret.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió