Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1708
La República

El PPC assegura que l’acord de pressupostos “erosiona les institucions democràtiques de tot Espanya”

ACN Barcelona – El president del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que l’acord de pressupostos del Govern amb el PSC i els comuns “erosiona les institucions democràtiques de tot Espanya”. […]

Agències 01/02/2023

ACN Barcelona – El president del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que l’acord de pressupostos del Govern amb el PSC i els comuns “erosiona les institucions democràtiques de tot Espanya”. En un comunicat, els populars critiquen l’acord i el vinculen amb la reforma del Codi Penal, i afegeixen que es tracta d’un acord “amb el separatisme en tots els seus objectius polítics”. A més, Fernández ha acusat el líder del PSC, Salvador Illa, de “mentir” quan assegura que “no està buscant un tripartit amb separatistes”. “Teníem raó quan durant la campanya alertàvem que el veritable objectiu d’Illa era arribar a aquest tipus d’acord”, ha exposat.

“Illa va mentir en campanya electoral quan va assegurar que es presentava per ser una alternativa al separatisme i ha acabat pactant amb ells, i va mentir quan va constituir el mal anomenat ‘govern alternatiu’ per finalment fer seguidisme del Govern de Pere Aragonès”, ha carregat.