Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

El PPC adverteix que en cap democràcia es concedeix un indult a qui diu que tornarà a cometre el mateix delicte

ACN Barcelona.-El president del PPC, Alejandro Fernández, ha asseverat que “no hi ha cap democràcia al món on es concedeixi un indult a algú que diu que tornarà a cometre […]

Agències 11/06/2021

ACN Barcelona.-El president del PPC, Alejandro Fernández, ha asseverat que “no hi ha cap democràcia al món on es concedeixi un indult a algú que diu que tornarà a cometre el delicte pel qual va ser condemnat”. Durant la concentració d’aquest divendres a la tarda en contra dels indults davant la delegació del govern espanyol a Catalunya, el líder dels populars ha afegit que enlloc tampoc s’utilitza l’indult com a “moneda de canvi” per garantir una majoria parlamentària i que un president es pugui “mantenir a la poltrona”. La mobilització, convocada per Cs, ha aplegat unes 200 persones segons fonts de la policia espanyola. El partit de Carlos Carrizosa no ha volgut fer cap atenció als mitjans.

Fernández ha atès la premsa abans de la concentració, i ha insistit que en cap democràcia no es “perverteix” el concepte de “concòrdia” tal com ho fan el president espanyol, Pedro Sánchez, i el PSOE. “Concòrdia va ser la Transició, quan es va convocar a tothom, esquerres i dretes, a un projecte comú”.Segons el líder del PPC, l’executiu espanyol el que fa amb la concessió d’indults és “dividir i humiliar una part molt important de la societat espanyola”.