Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El PP sobre les propostes d’Aragonès per a la taula de diàleg: “Espanya no pot tenir multinivells”

ACN Barcelona.-La portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha criticat l’aposta per la taula de diàleg. “Espanya no pot tenir multinivells”, ha dit en relació amb les […]

Avatar
Agències 19/08/2021

ACN Barcelona.-La portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha criticat l’aposta per la taula de diàleg. “Espanya no pot tenir multinivells”, ha dit en relació amb les propostes que el president de la Generalitat vol portar a la reunió. En aquest sentit, l’eurodiputada s’ha mostrat contrària a que la trobada se celebri cada dos o tres mesos, tal com vol Aragonès, i ha recordat al president de la Generalitat que el que ha de fer és “treballar per tots i cadascun dels catalans”. “Catalunya ha de ser com les comunitats autònomes governades pel PP, on s’abaixen impostos, es creen llocs de treball i, sobretot, treballen per la convivència dins l’imperi de la llei”, ha dit Montserrat.

Amb tot, la portaveu dels populars al Parlament Europeu ha defensat l’estat de les autonomies, tal com es regula a la Constitució i als diferents estatuts d’autonomia. Preguntada per les declaracions de la portaveu adjunta de Ciutadans al Parlament, Anna Grau, on es mostrava contrària a establir un cordó sanitari tant a Otegui com Vox, Montserrat també ha descartat la mesura. “Sempre hem condemnat qualsevol tipus de cordó sanitari perquè estem en democràcia i s’ha de respectar la pluralitat del país i de totes les idees”, ha assegurat l’eurodiputada.