Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El PP nomena 16 nous coordinadors comarcals a Barcelona amb la vista posada a les municipals del 2023

ACN Barcelona.-El Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat aquest dijous per unanimitat el nomenament de 16 nous coordinadors comarcals a la demarcació. El president provincial dels populars barcelonins, […]

Avatar
Agències 02/09/2021

ACN Barcelona.-El Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat aquest dijous per unanimitat el nomenament de 16 nous coordinadors comarcals a la demarcació. El president provincial dels populars barcelonins, Manu Reyes, ha indicat que els nomenaments formen part del “procés de reforç” que duu a terme la formació per incrementar la feina territorial i “recuperar la implantació” del PP amb la vista posada a les eleccions municipals del 2023. Reyes també ha indicat que amb els nous coordinadors el partit recupera les estructures comarcals en un moment en què els populars estan “recuperant espai al territori”.

Així, el nou coordinador comarcal del PP a l’Alt Penedès és a partir d’ara Jorge Díaz. A l’Anoia el càrrec se’l reparteixen Joan Agramunt i Francisco Ibáñez. Per al Bages i el Moianès s’ha designat Jaume Mira, i per al Baix Llobregat Jordi Alsina i Ramón Escolà.En el cas del Berguedà, el nou coordinador comarcal del PP és Joan Antoni López Noguera, i al Garraf el càrrec l’ostenten Carlos Remacha i Juani Navarrete. Per al Maresme els designats són Juanjo Almansa i Yolanda Laspalas, mentre que per a Osona és Pau Ferran.Finalment, al Vallès Occidental hi haurà Alfredo Bergua i Jaime Ridao i al Vallès Oriental seran Susana Calvo i Miguel Ángel Alvarado.