Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El PP Lleida demana que s’assumeixin responsabilitats polítiques per la gestió del brot de covid al geriàtric de Tremp

ACN Tremp.-El Partit Popular de Lleida ha demanat “transparència” al Departament de Salut davant “el silenci de la consellera envers la tragèdia que s’està vivint a la residència Fiella de […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Tremp.-El Partit Popular de Lleida ha demanat “transparència” al Departament de Salut davant “el silenci de la consellera envers la tragèdia que s’està vivint a la residència Fiella de Tremp”. Segons la presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, “Vergés es va traslladar dimarts a la capital del Jussà per complir l’expedient, però no per donar explicacions de com s’ha gestionat des que el Govern se’n va fer càrrec”. Xandri ha criticat “la desídia a l’hora d’abordar la pandèmia” en una residència on han mort 58 ancians i “on Salut va començar a intervenir nou dies després del primer cas”. En aquest sentit, la popular ha demanat “que s’assumeixin responsabilitats polítiques, a banda de les que hi pugui haver de caràcter jurídic i/o penal”.

Segons Marisa Xandri, “la residència de Tremp és un exemple de la manca de previsió de personal i material per part del Govern a l’hora d’actuar en els centres geriàtrics”. Així mateix, la presidenta del PP de Lleida ha remarcat “la manca de celeritat a l’hora d’intervenir en altres residències com ara la d’Alcarràs o la Llar de Sant Josep” de Lleida. “Un cop més, no s’ha estat a l’alçada des dels departaments de Salut i Benestar Social, des d’on s’ha actuat tard i malament”, ha afirmat Xandri.