Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El PP insta els municipis de la província de Barcelona a dedicar “un carrer o espai públic” a Miguel Ángel Blanco

ACN Barcelona – El Partit Popular insta els municipis de la província de Barcelona a dedicar “un carrer o espai públic” al regidor del PP Miguel Ángel Blanco assassinat a […]

Agències 12/07/2022

ACN Barcelona – El Partit Popular insta els municipis de la província de Barcelona a dedicar “un carrer o espai públic” al regidor del PP Miguel Ángel Blanco assassinat a mans d’ETA. Coincidint amb el 25è aniversari del seu segrest i assassinat, el candidat a la presidència del PP a Barcelona, Manu Reyes, ha demanat aquest dimarts als ajuntaments que facin una “declaració institucional” per reclamar un homenatge “permanent de reconeixement d’una mort que va marcar un abans i un després en la lluita contra el terrorisme”. Sobretot, espera que el consistori de la capital catalana no rebutgi aquesta petició com va fer fa cinc anys.

“És necessari que aquells joves que encara no saben qui és Miguel Ángel Blanco sàpiguen qui va ser i el que va passar en aquelles 48 hores que va commoure a tota la societat espanyola”, diu el comunicat del PP.