Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El PP destaca la crida de Felip VI a afrontar la crisi institucional “des dels pilars del sistema democràtic”

ACN Barcelona – La portaveu del grup del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, ha destacat la crida de Felip VI a “la concòrdia i el diàleg” al tradicional […]

Agències 25/12/2022

ACN Barcelona – La portaveu del grup del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, ha destacat la crida de Felip VI a “la concòrdia i el diàleg” al tradicional discurs nadalenc, i a afrontar la crisi institucional actual a Espanya “des dels pilars del sistema democràtic constitucional”. Gamarra ha coincidit amb el monarca en el fet que les institucions “han d’estar al servei dels espanyols com a garants de la convivència i de la igualtat de tots”. La diputada popular ha subratllat que, a parer del seu partit, el rei “coneix perfectament els grans desafiaments” de la societat espanyola i ha celebrat que “des del compliment escrupolós de la tasca com a cap de l’Estat” aporti “suggeriments i reflexions per millorar la vida dels espanyols”.

El “missatge de proximitat” de Felip VI va servir, segons Gamarra, per “assenyalar els grans potencials del país però també els grans reptes i dificultats” que afronta “en temps d’incertesa”.

Així, ha afegit, el rei es va situar “molt a prop dels espanyols, una proximitat de la corona que és “un impuls perquè tots seguim treballant junts per un futur millor”.

Davant d’aquest missatge, Gamarra ha reiterat el “compromís” del PP per fer una política “constructiva” que reconegui “el sentit de la unió” a la qual va apel·lar el monarca, “destacant el que ens uneix, els valors constitucionals i els valors europeus que arrelen la nostra convivència”.

En definitiva, el PP destaca “l’estabilitat, la proximitat i el valor de les institucions” en un missatge “d’unitat i futur compartit” en què el rei va “tornar a demostrar el compromís permanent amb tots els espanyols”.