Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

El PP convida Aznar i Feijóo, però no Casado, a la intermunicipal del cap de setmana

ACN Madrid – El coordinador general del PP, Elías Bendodo, ha justificat aquest dijous que la seva formació hagi convidat els exlíders del PP José María Aznar i Mariano Rajoy […]

Agències 02/02/2023

ACN Madrid – El coordinador general del PP, Elías Bendodo, ha justificat aquest dijous que la seva formació hagi convidat els exlíders del PP José María Aznar i Mariano Rajoy a la intermunicipal que celebra aquest cap de setmana a València per encarar els comicis del 28-M, però no l’expresident del partit Pablo Casado. Aznar i Rajoy donaran suport al líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, en una fotografia que segons el PP demostra la unitat de la formació. Bendodo ha justificat l’absència de Casado pel fet que s’hi convoca “expresidents del govern, no del partit”.

“El que pretenem fonamentalment a la intermunicipal és parlar de gestió i de governs”. En primer lloc “governs de present i de futur”, i per tant parlaran molts alcaldes i candidats”, ha dit, i es repassarà també la “gestió del passat” amb “els que van ser els presidents del PP i el futur president del govern, que és Alberto Núñez Feijóo”.

“Espanya entre tots”, lema de campanya del PP

Bendodo ha anunciat ja el lema de campanya del PP: “Espanya entre tots”, que s’adaptarà a cada territori. “Un lema inclusiu” que segons ha afirmat s’adapta al que vol la seva formació, una “Espanya entre tots”.