Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

El PP anima Sánchez a fer canvis en temes com la fiscalitat després de “rectificar” amb l’enviament d’armes a Ucraïna

ACN La Rioja – El PP anima el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a fer un canvi de rumb en la seva política després que aquesta setmana decidís finalment […]

Agències 05/03/2022

ACN La Rioja – El PP anima el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a fer un canvi de rumb en la seva política després que aquesta setmana decidís finalment enviar armament a Ucraïna. Per la portaveu del partit al Congrés, Cuca Gamarra, cal que “mantingui la política de rectificació” i ho ampliï en temes com la política penitenciària o la fiscalitat. Sobre aquest últim àmbit, ha afirmat que “no és el moment d’apujar impostos ni de gravar més a les famílies ni em-preses” perquè “les famílies i la classe mitja tinguin suficient capacitat adquisitiva” en l’actual situació d’inflació disparada i l’encariment del preu de l’electricitat. Defensa que cal un govern que “afronti els problemes des del sentit comú i no des del sectarisme ideològic”.

Pel que fa a la guerra a Ucraïna, el PP també demana al govern de Sánchez que segueixi amb l’enviament d’armes sempre que sigui necessari, continuar amb les polítiques de sancions i impulsar iniciatives de la comunitat internacional, dins de l’OTAN i la UE, al marge de la “fractura interna que hi ha al Govern”. També ha avançat que el PP traslladarà la setmana vinent a la Comissió d’Assumptes Exteriors del Congrés dels Diputats la necessitat de donar suport a la petició d’Ucraïna perquè s’iniciï el procés que li permeti formar part de la UE.