Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

El Port de Barcelona retira la licitació de la futura terminal G de creuers després d’un recurs de tres navilieres

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Port de Barcelona ha retirat la licitació de la futura terminal G de creuers, segons consta al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). La infraestructura va obrir un concurs públic a finals de novembre després de constatar que hi havia dues propostes interessades: una de Royal Caribbean Group i una altra conjunta de les navilieres Norwegian Cruise Line, Viking Ocean Cruises i Virgin Cruises. Aquestes tres últimes navilieres han presentat un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on demanen la “suspensió immediata de la licitació” perquè consideren que els requisits s’han dissenyat “per adjudicar directament” la concessió a Royal Caribbean.

Davant la denúncia, l’Autoritat Portuària de Barcelona va decidir suspendre la convocatòria de concurs públic, tal com va publicar el passat 9 de març el BOE, tot i que no s’hi especifiquen els motius. El Port de Barcelona ha declinat fer cap comentari.

Publicitat

Per la seva banda, fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya han confirmat que la secció cinquena de la sala contenciosa administrativa va admetre a tràmit el recurs contra l’acord del Consell d’Administració del Port i que es van sol·licitar mesures cautelars, en referència a la suspensió de la licitació.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió