Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El ple de l’Ajuntament de Tarragona reclama el pas dels trens de mercaderies per l’interior

ACN Tarragona.-El ple de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat en la sessió d’aquest divendres una declaració institucional per reclamar a l’Estat el pas dels trens de mercaderies per l’interior. Tots […]

Avatar
Agències 21/05/2021

ACN Tarragona.-El ple de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat en la sessió d’aquest divendres una declaració institucional per reclamar a l’Estat el pas dels trens de mercaderies per l’interior. Tots els grups han considerat que amb l’entrada en funcionament del tercer fil hi haurà un increment de combois per l’actual línia que passa pel centre de la ciutat, fet que suposarà un risc per a la seguretat de la ciutadania. Per això, han reclamat a l’Estat que iniciï immediatament l’estudi del traçat alternatiu pel pas de mercaderies, que ja compta amb una partida pressupostària. Alhora, han reclamat un calendari real al Ministeri i el “desenvolupament efectiu i amb celeritat de la construcció del nou traçat”.

Aquesta declaració institucional sorgeix de la reunió que van mantenir diferents alcaldes del Tarragonès i Baix Penedès la setmana passada i està previst que els diferents consistoris aprovin mocions en la mateixa línia.